VD informerar
Meny
Helgmenyn som Take Away - Nu kan du få vår populära helgmeny som Take Away. Läs mer
Ändrade öppettider - I rådande situation har vi ändrat köket/restaurangens och bowlingens öppettider. Ni hittar våra nya öppettider under respektive avdelning.
Laddar...

Spa & Relax

Välkomna ner till vårt lilla, men exklusiva SPA och Relax! Här hittar du ett modernt Spabad med bubblor. Ett stort exklusivt SPA bad med massage och bubblor tillsammans med sköna loungemöbler i högsta kvalitet gör detta till en oas för avkoppling och återhämtning. 

Här har man chans att umgås tillsammans med vänner eller kollegor med god dryck i en härlig miljö. Som hotellgäst har du fri tillgång till SPA avdelningen under öppettiderna Mån-lör 08-21 och sön 08-15 med förbehåll för bokade grupper. Hos oss kan du också hyra handdukar, badrockar och tofflor. 

Här kan du beställa snacks, öl, vin, cider och alkoholfria alternativ. I anslutning till omklädningsrummen finns också vår populära bastu. 

Välkomna till en stunds njutning!

Hyr vår SPA-avdelning

För 1.200:- får ni hyra vår SPA och Relax- avdelning helt själva. En perfekt avslutning på en konferensdag eller en bra uppladdning för en middagsafton för kompisgänget. Här kan ni dyka ner i ett varmt bubbelbad tillsammans med en kall öl, slappna av i dom sköna loungemöblerna med ett glas bubbel tillsammans med kollegor och vänner. givetvis har ni också tillgång till vår bastu och Gym.

Låt oss kombinera ihop detta med t. ex. en bowlingturnering eller en god middag i vår restaurang. Priset 1.200:- gäller för hela gruppen (max 10 personer) i högst två timmar.

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på tel: 0512-709 00 så berättar vi mer!

Namn:

Telefon:

E-post:

Meddelande:

Spa & Relax Lumber & Karle