Meny
Laddar...

KONFERENSPAKET

Vi kallar vårt konferenskoncept för "Konferenser- med det lilla extra". Detta betyder att vi erbjuder Er som konferensgäster allt det man kan förvänta sig av en modern konferensanläggning idag. Bra och närproducerad mat, modern teknik med snabb uppkoppling, sköna sängar m.m. Men vi erbjuder också det där "lilla extra", det oförväntade. Prova oss så får ni se vad vi menar.


Helpension i Enkelrum

I priset per person ingår; förmiddagskaffe med smarrig smörgås och smoothie, konferenslunch med kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med hembakat på buffé och vår egen energishot, trerättersmiddag, stor frukostbuffé samt logi. Lokal tillkommer.

Pris: Kontakta oss för offert


Helpension del i Dubbelrum

I priset per person ingår; förmiddagskaffe med smarrig smörgås och smoothie, konferenslunch, eftermiddagskaffe med hembakat på buffé och vår egen energishot, trerättersmiddag, stor frukostbuffé samt del i dubbelrum. Lokal tillkommer.

Pris: Kontakta oss för offert


Dagskonferens

I priset per person ingår; förmiddagskaffe med smarrig smörgås och smoothie, konferenslunch med kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med hembakat på buffé och vår egen energishot samt konferenslokal. 

Pris: Kontakta oss för offert


Heldagskonferens

I priset per person ingår; förmiddagskaffe med smarrig smörgås och smoothie, konferenslunch med kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med hembakat på buffé och vår egen energishot, en trerättersmiddag samt konferenslokal. 

Pris: Kontakta oss för offert


Lunch - lunch konferens i Enkelrum

I priset per person ingår: konferenslunch med kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med hembakat på buffé samt vår egen energishot, en trerättersmiddag, logi, frukostbuffé, förmiddagskaffe med hemmagjord paj/kaka med tillbehör samt konferenslunch. Lokal tillkommer.

Pris: Kontakta oss för offert


I konferensen på Lumber & Karle ingår alltid färsk frukt, godis och vatten i eller i anslutning till konferenslokalen. Vi förser Er konferens med block, pennor, AV-teknik och konferensservice under hela Er vistelse. 

Alla konferenspriser är exklusive moms.

Kontakta oss för offert via mail eller telefon 0512- 70 900! 

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på tel: 0512-709 00 så berättar vi mer!

Namn:*

Telefon:

E-post:*

Meddelande:*

Spamskydd, vad är 7 + 3?*

Konferens fika

Konferenspaket

Konferensfika