Meny
Laddar...

Mat och Restaurang

Vårt kök förenar svensk tradition med moderna influenser. Du kan välja anrättningar allt efter hunger och humör. Våra köksmästare och deras rutinerade kockar låter dig ta del av kulinariska äventyr oavsett om det gäller dagens lunchbuffé eller något ur vår A la Cartémeny. 

Vi använder oss alltid av råvaror av yttersta kvalité. Det som är vackert för ögat, är också vackert för själen, och därför gör vi allt i vår makt för att väcka slumrande sinnen och smaklökar till liv. 

Öppettider

I rådande situation har vi ändrat Köket/Restaurangens öppettider.

Lunchserveringen har sommaruppehåll, öppnar igen 8 augusti

A la carte-serveringen har sommaruppehåll, öppnar igen 15 augusti
(Vi serverar en trevlig sommarbuffé mån – lör fram till 13 augusti)

 

Öppettider i restaurangen

Frukost
Måndag - Fredag            06.30 - 09.30
Lördag   - Söndag           08.00 - 10.00

Lunch
Måndag -Fredag             11.30 - 13.30
Lördag:                            12.00 – 14.00
Söndag:                           Stängt

A la carte
Måndag - Lördag             18.00- 21.00
Söndag:                           Stängt

 

En särskild måltid! 

Här klappar våra hjärtan för att servera er de läckraste måltider, oavsett om ni väljer något från lunch- eller a la carte menyn. 

Det som är vackert för ögat, är också vackert för själen, och därför gör vi allt för att väcka slumrande sinnen och smaklökar till liv. Vårt kök förenar svensk tradition med moderna globala influenser, och ni kan välja anrättning allt efter hunger och humör. 

Vad ni än väljer så har ni kommit till rätt plats. Lumber & Karle Restaurang ger dig den uppmärksamhet du så väl förtjänar. Tre matsalar väntar på ert besök och vi kan ta emot både större och mindre sällskap. 

Våra lokaler är mycket bra anpassade för minnesstunder då man vill ha en lugn stund tillsammans med familj, släkt och vänner. 

Vill ni och era vänner vara på hemmaplan? Då kör vi ut maten till ert hem eller till den platsen ni valt för er bjudning. Vi ordnar maten och arrangemangen till alla sorters kalas och firanden, stora som små. 

Uteservvering Lumber & Karle