Meny
Laddar...

Konferens för företag

Ditt företags kanske viktigaste investering!

En konferens är en stor investering för Ditt företag, förmodligen en av de komponenter som håller affärerna flytande och personalen motiverad att göra ett bra arbete. 
Vi på Lumber & Karle har under de senaste tre åren satsat rejält på just konferenser. Vi vill skapa ett koncept som levererar konferensupplevelser till våra gäster i världsklass, varje gång! 

Vi tror på att ge så mycket tillbaka vi kan till Er som bokar, och försöker skapa en miljö som inte bara är kreativ - utan också ger en rejäl avkastning på Din investering. 
Vi kallar vårt konferenskoncept för "Konferenser med det lilla extra". Detta betyder att vi erbjuder Er som konferensgäster allt det man kan förvänta sig av en modern konferensanläggning idag: Modern teknik med snabb uppkoppling, god och närproducerad mat, lokaler att trivas i, sköna sängar och god nattsömn m.m. Men vi erbjuder också det där "lilla extra", det man inte hade förväntat sig. Prova oss så får ni se vad vi menar. Välkomna att boka Er nästa konferens hos oss i Kvänum!

Vi skräddarsyr din konferens eller kurs efter Dina behov och önskemål!

Den naturliga mötesplatsen!

Ibland behöver man bara byta miljö för att få nya friska idéer och bygga broar kollegor och affärspartners emellan. Hos oss på Lumber & Karle finns det fyra fräscha konferensrum, med den allra senaste tekniken, till Ditt förfogande. 

Varför inte lämna kontoret några dagar? Vila, njuta och återhämta krafterna, under tiden som Du arbetar effektivt med hjälp av vår fina service. Använd Lumber & Karle Konferens som språngbräda för Din affärsverksamhet eller som flexibel arena för Din föreläsning eller kurs. Våra tillmötesgående konferensvärdar tar hand om Er från första stund och ser till att Ni får all hjälp Ni behöver för ett lyckat möte. Lumber & Karle har också samarbete med olika företag som anordnar olika saker, från teambuilding till vinprovning. Utnyttja gärna våra fina erbjudanden när det gäller konferensbowling i vår egen bowlinghall. Hör med oss vad som skulle passa just din grupp! 

Konferensverksamheten på Lumber & Karle har alltid varit högt prioriterat och vi jobbar hela tiden med att förbättra oss. Vår målsättning är att erbjuda förutsättningar för konferenser/möten av hög klass. Alltid! Tveka inte att höra av Dig till oss när Du skall boka in nästa konferens eller utbildning. Vi välkomnar både små och stora grupper! 

Lumber & Karle erbjuder perfekta förhållanden till ett lyckat möte!

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på tel: 0512-709 00 så berättar vi mer!

Namn:*

Telefon:

E-post:*

Meddelande:*

Spamskydd, vad är 7 + 3?*

Våra konferenslokaler 

Lumber och Karle har fyra konferenslokaler som är anpassade för både stora och små grupper. Vi låter också god mat och dryck influera din konferens eller kurs. Vi ser till att ni har vad ni behöver under hela vistelsen. Våra konferensvärdinnor ser också till att all teknik och utrustning fungerar som den skall hela tiden. 

Våra lokaler Brynolf och Karle är anpassade för mindre grupper, medan Algot och Lumber är för större sällskap. 

Lumber med plats för 50 personer i biosittning och 28 personer i skolsittning. 
Möbleringsalternativ - Lumber.pdf

Algot med plats för 100 personer i biosittning och 60 personer i skolsittning. 
Möbleringsalternativ - Algot.pdf

Karle med plats för 18 personer i styrelsesittning. 
Möbleringsalternativ - Karle.pdf

Brynolf med plats för 20 personer i skolsittning, och 25 personer i biosittning.
Möbleringsalternativ - Brynolf.pdf   

Utöver ordinarie utrustning erbjuder vi trådlös internetuppkoppling via bredbandsfiber, tillgång till dataprojektor, TV samt DVD. 
I anslutning till lokal finns frukt/godis/vatten. 

I samband med Din konferens eller kurs hjälper vi Er gärna med att anordna gruppaktiviteter. Vi samarbetar med många olika aktörer och 
inriktningar. Mer om detta hittar ni under "Aktiviteter". 

Alla lokalpriser är exklusive moms.