Meny
Laddar...

Bröllop på Lumber & Karle

Går Ni i giftastankar? Boka gärna ett besök hos oss och titta på våra lokaler och diskutera Er stora dag med vår källarmästare. Lumber & Karle är den perfekta platsen att ha Ert bröllop på. 

Vare sig Ert bröllop skall vara litet och gemytligt eller stort och pampigt så passar vi perfekt. Vi har fantastiska lokaler som lätt går att anpassa efter antalet på Era gäster, så att det aldrig känns för stort eller för trångt. 

Vi har en härlig innergård med stor altan och en liten trädgård med blommor & träd. Där kan Ni ha den perfekta mottagningen och mingel med brudskål. Flera brudpar har t o m valt att vigas där. 

Lumber & Karle har 45 hotellrum. Här kan Era bröllopsgäster bo i trevliga rum med en härlig frukostbuffé på morgonen. Vi har även ett s k Deluxe-rum (vår egen svit) ett underbart vackert rum som har allt ett nygift par kan behöva för sin bröllopsnatt - ångdusch, champagne & choklad, room-service och en givetvis dubbelsäng. På morgonen kommer vi med frukosten direkt in till Er. 

Vi kan även hjälpa er med blomsterarrangemang, uppträden & dans om Ni önskar. Vi har scen, ljudanläggning & DJ-bås. 

Vill Ni ha Er bröllopsfest hemma eller i någon annan hyrd lokal, då kan vi komma med maten till Er. Vi har stor erfarenhet av just catering och har levererat mat till otaliga bröllopsfester. 

Ring 0512-70900 och boka ett möte för att prata bröllop med oss!