VD informerar
Meny
Helgmenyn som Take Away - Nu kan du få vår populära helgmeny som Take Away. Läs mer
Ändrade öppettider - I rådande situation har vi ändrat köket/restaurangens och bowlingens öppettider. Ni hittar våra nya öppettider under respektive avdelning.
Laddar...

À la Carte Meny Lumber & Karle

Vi använder oss alltid av råvaror av yttersta kvalité. Det som är vackert för ögat, är också vackert för själen, och därför gör vi allt i vår makt för att väcka slumrande sinnen och smaklökar till liv. 

Meny hr

Förrätter

Toast Skagen

En riktig klassiker ”på vårt vis”. Handskalade räkor, majjo och pepparrot, serveras med smörstekt Levainbröd & örtdressade salladsskott. 
Dryckestips: 
Dreissigacker, Riesling, Germany

135:-


Jordärtskockssoppa

Serveras med rivet äpple & grillat surdegsbröd?  
Dryckestips: 
Lumber & Karle, Vin de Pays d’Oc, France 

105:-

Barnmeny

Hamburgare

90 grams hamburgare serveras med sallad, tomat, hemgjord dressing och jumbo pommes.? 

90:-


Pannkakor

Serveras med vispad grädde & sylt?.

90:-


Glass med chokladsås

Tre kulor glass med husets chokladsås.

50:-

Dessert

Crème Brûlée

Serveras med brynt socker och citrusfrukter.? 
Vintips: Castello del Poggio, Moscato d´Asti, Italien

85:-


Husets Glass- och Sorbettallrik

Serveras med maräng och färska bär.
Dryckestips: Svart Löfbergs Lila samt Grönstedts Monopole

90:-


Husets Pralin

Liten men naggande god pralin på finaste choklad.
Dryckestips: Svart Löfbergs Lila samt Grönstedts Monopole

20:-/st

Huvudrätter

Lumbers Fisk- och Skaldjursgryta

Gjord på skummig kräftfond med Västerhavsfisk och Blåmusslor. Serveras med limeaioli och grillat bröd. 
Vintips: Lumber & Karle, Vin de Pays d`Oc, Frankrike (går att få på glas)

210:- | ½ 150:-


Entrecôte ”Black Angus”

En saftig och marmorerad biff som serveras med rödvinsglaze, karamelliserat rödlökssmör, sautegrönsaker samt jumbo pommes.?  
Vintips: Lumber & Karle, Côtes du Roussillon (eko), Frankrike

298:-


LK Burgare ”Royal” (200gr)

Vår egna burgare serveras med chipotledressing, alspånsrökt fläsk, karamelliserad lök, lagrad ost från ”Sivans Ost”, grillat brioche samt färska pommes. 
Vintips: Dark Horse, Zinfandel, USA

198:-

Kvällens

Husman  

( serveras måndag – torsdag) 

169:-


Pasta

( serveras måndag – lördag) 

169:-


Vegetarisk

( serveras måndag – lördag) 

169:-


Räkmacka ”Grande”

En ”King Size” macka fullproppad med räkor och tillbehör, serveras med husets majjo. Kan fås på både ljust och mörkt bröd. 
Dryckestips: Qvänum Mat & Malt´s Grannen, Ale, Sverige

185:-